Sjedala

U CineStar kinima možete pronaći različite vrste sjedala.
 
ROYAL BEDS – ležajevi za dvoje
Ovi ležajevi za dvoje potpuna su ekskluziva u preuređenom CineStaru Split u Jokeru. Smješteni u Vip zone u svakoj dvorani, izrađeni su od najfinije kože, pozicionirani u najviši dio dvorane, s posebnim stolićima za odlaganje pića te Wireless chargerom za mobitele, uz diskretno svjetlo lampi, osjećat ćete se baš kraljevski. Uz nadoplatu dodatka.
 

 


VIP RELAX SJEDALA
U CineStaru 4DX Mall of Split i Pula nalaze se specijalizirano dizajnirana VIP RELAX sjedala. VIP RELAX su poboljšana verzija dosadašnjih VIP sjedala, većih su dimenzija od klasičnih sjedala, naslon je pomičan, izvedena su u koži, a osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić te oslonac za noge. U CineStaru Pula osim mjesta za odlaganje pića, VIP RELAX sjedala imaju i mali stolić te bežični punjač za mobitel. Uz nadoplatu dodatka.
 


LOVE BOX SJEDALA - potpuna privatnost za dvoje
U CineStaru Pula, Varaždin, Rijeka 4DX, Split i Zagreb (Branimir centar) nalaze se LOVE BOX sjedala, koja doživljaj čine privatnijim i opuštenijim te kinoiskustvo podižu na sasvim novu razinu. Svako LOVE BOX sjedalo ograđeno je sa svake strane od drugih sjedala, kako bi posjetitelji imali što veću privatnost. Uz nadoplatu dodatka.
 
     

*LOVE BOX sjedala


VIP SJEDALA - udobnost i luksuz
U CineStaru Zagreb (Branimir centar), Osijek, Varaždin, Split, Slavonski Brod, Rijeka 4DX i Dubrovnik omogućena je dodatna udobnost.
Uz naša standardna sjedala, CineStar nudi i VIP sjedala - najbolja sjedala u dvorani. 
VIP sjedala pružaju dodatnu udobnost i veću dimenziju, izvedena su u koži, a obično su pozicionirana u najbolje područje gledanja svake dvorane. Osim mjesta za odlaganje pića imaju i mali stolić.

Odlučite se za VIP sjedala i uživajte u filmu u još većoj udobnosti! Uz nadoplatu dodatka.
*VIP SJEDALA

 
LJUBAVNA SJEDALA
Posebnu ponudu u kinodvoranama čine ljubavna sjedala koja zauzimaju 20% ukupnog kapaciteta svake dvorane.
Tražite li idealna mjesta u kinodvorani, za zaljubljene parove, ali i one kojima je veća prostranost važna za uživanje u filmu, ljubavna sjedala su odgovor za vas. Sjedala nemaju pregradu. Dostupna su u svim CineStar kinima. Bez nadoplate dodatka.
 REGULARNA SJEDALA
To su sva preostala sjediala u dvorani i sigurni smo da ćete i njihovom kvalitetom biti zadovoljni jer CineStar kina nabavljaju top kvalitetna sjedišta jednog od najpoznatijeg svjetskog proizvođača.